Ook dit jaar heeft het BIM Congres weer een aantal nieuwe gastsprekers op het programma staan. Sprekers van de bedrijven TBI / ERA Contour, AMA GROUP Associated Architects en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau zullen een deel van de dag vullen met hun inzichten op het gebied van BIM in Nederland.

Byron Starnes

Het Canadese softwarebedrijf StrucSoft Solutions is gespecialiseerd in Autodesk Revit-software voor bouwconstructies van metal stud en houtskeletbouw.

Het paradepaardje van StrucSoft is Metal Wood Framer, kortweg MWF, een Revit-applicatie voor het maken van metal stud of houten wanden, vloeren, plafonds en daken.

StrucSoft Solutions is een Canadese softwarespecialist voor de AEC en maakindustrie die software en applicaties ontwikkelt binnen de BIMomgeving. De voornaamste modules binnen het softwarepakket MWF (Metal Wood Framer) zijn MWF Pro Wall, MWF Pro Floor en MWF Pro Truss. Al deze modules vereenvoudigen het werken met Autodesk Revit.

Christoph Maria Ravesloot

Christoph Maria Ravesloot is inhoudsgerichte en procesgerichte teamcoach. Waar nodig initieert, organiseert en repareert hij denk-tanks om de invoering van duurzaamheid en MVO te versnellen. Hij gaat op zoek naar drijfveren en motivaties van teams en hun omgeving.

Hij jaagt als teamcoach de processen aan en werkt tegelijk aan innovatie, projectmanagement en samenwerking binnen en buiten het team. Waar mogelijk zet hij paarden in om sneller met onderhuidse uitdagingen te kunnen gaan werken.


Christoph Maria Ravesloot is uw probleemoplossende teamcoach.